2. tammikuuta 2011

Miten löytää työpaikka Perusta?

Työnhaku on siirtynyt viime vuosina yhä enemmän sähköiseen työhakuun vaikkakin useisiin yrityksiin tulee edelleen toimittaa ansioluettelo paperiversiona. Työpaikkailmoituksia voi etsiä internetistä tai sunnuntaisin tulevasta El Comercio –sanomalehden työnhakuliitteestä.

Joissain yrityksissä työhaastattelut järjestetään kaikille hakijoille samaan aikaan, jolloin työpaikkailmoituksen yhteydessä on ilmoitettu aika ja paikka milloin kiinnostuneet hakijat voivat tulla esittäytymään. Toisissa yrityksissä hakijoihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja pyydetään työhaastatteluun. Työntekijöiden haastattelu- ja valintaprosessi vaihtelee siis yrityksestä riippuen.

Internetistä työpaikkoja voi hakea mm. seuraavilta sivulta:

Aptitus, jonka työnhakuosio löytyy El Comercio –lehdestä sunnuntaisin

Perussa ulkomaalaiset voivat hakea myös englannin kielen opettajaksi mm. yksityisiin kielikouluihin, jotka tarjoavat englannin kielen opetusta ryhmä- sekä yksityistunneilla.

Englannin opettajilta vaaditaan yleensä työkokemuksen lisäksi TEFL-sertifikaatti, josta löytyy tietoa seuraavasta osoitteesta: http://www.tefljobplacement.com/peru.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti